Just Nu!


Våren är här!


Nu är det vår! Linneas öppnar äntligen upp igen för våren och sommaren 2018. Och det känns, det sprudlar i kroppen och i knoppen. Jag har fixat och trixat och köpt in allt jag vill ha själv och önskat. Precis som det ska vara på Linneas. Ni är välkomna hälsa på mig och dela min känsla. Känna Linnea på pulsen.

Det är trångt bland hyllor och bord, så håll in magen men puta gärna ut och var den du är. Butiken är fylld med sommarklänningar i färgglada mönster, vissa i finare stuk och andra i mjukt och skönt trikåtyg.

Kidsens inredning finns såklart. Från en minisoffa i rosa plysch till plåtlådor som levererar kreativa, halvfärdigbyggda leksaker. Barnen får bygga ihop resten själva.

Keramik i härlig fikonmixfärg, Marockanska fat och skålar som längtar efter att fyllas med Cocos och andra läckerheter. Små trådvaser står och trånar efter nyplockade tussilago och annat grönt.

Herrkollektionen - WOW!
Nu är herrkollektionen komplett. Tillsammans med mitt inköp av snillrika verktyg, grill och bartillbehör och pluskor.

Roligt ska vi ha! Lösnäsor, klibbiga sniglar och vattenpistol...det som leder till fniss och skratt.

Perennerna står på trappen, på marken, i varje hörn och väntar att bli uppsatta på Linneas bord. Bord som i denna stund byggs på logen. Här kommer växterna ställas i jord, vårdas och kunna frodas med kraft. Blomma och sträcka på sig bland de snirkliga Boysen’s krukor och möbler.

Välkomna! Sola er i glansen och kom in för att se mina nya kollektion med stöd av läckra läs- och solbrillor.

Hjärtligt välkomna hem till Linnea’s Värld!


Inlagd datum: 2018-04-26