Just Nu!


Hitta er sommaroutfit ihop med vänner!


Hej fina nyhetsföljare!
I maj har jag öppet
onsdagar 13-19,30
lördagar   10-16
söndagar 10-13
Ni kan även boka in er till mig om ni är en mindre grupp 4-7 pers. som vill komma och prova er sommar outfit, och titta på inredning samt trädgård så öppnas butiken bara för er i 2h. Vill ni komma på kvällen bjuder jag på lättare mat (tex hemmagjord soppa med färskbröd) som kan intas och njutas på loftet. Har tidigare arbetat som kallskänka och kokerska så jag har några ess i kockrocken. Ni kan åka direkt från era jobb och få fylla på energierna på Linneas. Tiderna går att flexa; på dagen(12-14, 13-15) eller på kvällen (16-18 eller 18-20). Datum som går att boka förtillfället är
mån-tis 22-23/5
mån-tis 29-30/5
tor-fre 1-2/6 
mån 5/6 (endast kväll efter kl.17)
tor-fre 8-9/6 
Maila mig till info@linneaslada.se om intresse finns, lämna gärna mobilnummer så ringer jag upp för mer info. och bokning av tid.

Nu är perenner beställda och jag hoppas de är på plats till på lördag.
Flera modeller av klänningar har inkommit både från Cissi och Selma, One Of och Cream. Herrmodet flyter på och är poppis vilket känns roligt.
Inredning från Madleys finns på plats små söta vaser som kan sitta på vägg eller hänga. Utemöbler från Boysen ska bakas upp till på lördag och sättas ut i lilla trädgården.
En serie med baby, litet barn artiklar från Kids Koncept som är på tapeten i mammabloggar är i butik. Whiskey pastiller från mackmyra är på intågande.
Grunne härliga svenska såpa och ekologiska arganoljan. Arganoljan är en ren produkt och har under århundranden används till skönhet. Den ekologiska oljan är framställd på ett kvinnokopperativ i Marocco där arbetsförhållandena är noggrant kontrollerade och goda. Arganoljan är rik på essentiella fettsyror och e-vitamin. Antioxidanterna i oljan bidrar till att cellskador i huden minimeras, huden får näring och återfuktas.Denna underbara olja har många användningsområden här är några av dem: Kroppsolja, ögonolja, ansiktsolja, hårinpackning, hudproblem, hudbristningar och ärrskador, naglar och nagelband. Butik pris 98kr.
Välkomna till Linneaslada i vår!


Inlagd datum: 2017-05-08