Just Nu!


Kom hem till mig!


Nyheter har strömmat in och ombyggnad har skett - nu blommar det i LinneasLada igen!

Min Trädgård

Trädgårdssäsongen har kört igång. Nu blommar det på Linneas!

Jag är i full gång att beställa fler micropumpar som passar utmärkt till mindre fontäner. Förra året var det stor efterfrågan på pumparna då de inte är större än en tändsticksask. De danskdesignade utemöblerna finns i år igen för den som kände att den missade något förra året. Jag ser fram emot en prunkande trädgård med surrande bin, doftande lavendel och flera sorter av blommande perenner. Trädgårdsglädje som varar länge. För det bästa med perenner är att bara man planterar dem på ett ställe där de trivs så förökar de sig och kommer tillbaka år efter år.

Hemma hos mig
I år har jag satt på mig snickarbyxorna och gjort om en massa i butiken. Fler hyllor att fylla med godsaker från världens alla hörn. Jag har rört om, målat och gjort nya små rum där man kan leta efter det där extra. Som alltid så strömmar det in nya leveranser varje vecka i början på säsongen. En massa nyheter som jag ska fylla på med i butiken. Som tur är går det åt under tiden annars hade jag inte fått plats med allt. För hos mig är det trångt och mysigt.

Jag har beställt lampor i olika former och färger som ger skön belysning till rummet. Fina serviser från romantiska mönster till stilrent i färg. Lyktor, ljus, dukar, servetter listan kan göras lång på allt som skapar glädje fyllda middagar tillsammans med familj & vänner.
Jag har lyckats hitta årets nya inredningstrend. Vernitage och återvinnings möbler i rå stil. Originellt och helt unika design. Det finns inte en pryl eller möbel i samma stil. Verkligen något för miljö och den som vågar vara annorlunda.

Min garderob
Jag älskar kläder. Det bara är så. Hos mig hittar ni något att ha till den fina middagen eller en enkel lunch i det gröna. Allt för att förgylla människorna runt det dukade bordet. På mässan i år fann jag ett nytt klädesmärke som kallas Container. Container står för färger som lime, ocean, korall, turkos och fina mönster blandat med blommor och prickar. Konceptet är kunna matcha linnen, toppar, kjolar, byxor, leggings, klänningar och koftor i olika kombinationer. Precis så som jag själv tycker om att göra. Mixa och matcha det bästa med mode.

Klädesmärket Cream som alla blev så förtjusta i förra sommaren har jag tagit hem igen!

Smycken! Har tagit in Sägen. Ett nytt märke med silversmycken i god kvalité som omsluter en bit anrikt porslin, Nickelfria halsband, armband, ringar kommer från ett litet företag Seven Est som verkligen sprakar i olika färger och stenar.

Varmt välkommen till mig!
Inlagd datum: 2013-05-08