Just Nu!


Nu kommer nya leveranser!


Glöm inte att kika in och se alla nyheter som ploppar upp i butikens hyllor och på trädgårdens prunkande blomsterbord.

Min Trädgård
Vi börjar närma oss midsommartider och järnnätterna är förhoppningsvis över...
Nu är det dax att plantera sommarblommor i krukor eller rabatter - allt finns hos Linneas. Härligt doftade Heliotroper och blå Petunier kan blandas med rakt uppväxande Daggsalvia och Havsljus som blommar långt in på sensommaren.

Special pelagoner som Tiptopp, Rosen, Äppelblom m.m finns att frossa i.
Rosenskära/Cosmos är fina rabattblommmor som kan bli praktfulla blommande buskar i trädgårdssrabatterna. Hängväxter är som ett mixhav av färger och sorter. Femtunga, Njurvinda, Surfina, Snöflinga, Millionbells, Penningblad, hängpelagoner och Verbena.

Bra jord är grunden till bra växtkraft. Här finns urnbalkong-jord som är färdiggödslad till era sommarblommor.

Plantor som dill, gräslök, persilja, västeråsgurka och busktomater frodas även i mitt nya lilla växthus brevid trädgården. Rustika trädgårdsmöbler kommer snart att infinna sig från Danska Boysen Import.


Hemma hos mig
Nya leveranser av inredning samt skafferi produkter väntas komma allt eftersom fram till midsommarhelgen. Skafferiprodukter med tema skärgård som skärgårdschoklad, skärgårdste, skärgårdskrydda, skärgårdssylt kommer att finnas på hyllorna.

Inredning från Broste har anlänt med skärgårdsporslin, fiskehåvar, lyktor samt stora vackra utomhusljus som ger ett fint sken på sommarnatten.

Idag ska det populära Rice beställas. Snart kommer Melaninserviserna finnas på plats. Allt ifrån prickiga skedar till glas med hönor på. Butiken kommer bli fullproppad med artiklar och LinneasLada hoppas att ni har överseende med att det kan bli lite trångt inom butikens väggar. Finns det hjärterum finns det stjärterum - ett uttryck som kan komma väl till pass!

Min garderob
Nu har LinneasLada beställt in ny order med tunikor som kommer levereras inom kort. Linnea har inrett ett provrum. Sjalar och smycken finns i massor, uppackade och klara i butik, bara att frossa i nu!


Inlagd datum: 2012-06-12